سه شنبه , آذر 6 1397
خانه / مطالب علمی . آموزشی . دانستنی ها / آشپزی / دسر پاناكوتا وانیلی Panna cotta شیک و مجلسی

دسر پاناكوتا وانیلی Panna cotta شیک و مجلسی

دسر پاناكوتاPanna cotta” یک دسر ایتالیایی و به معنی “خامه پخته‌شده” است. خامه، شیر و شكر پخته‌شده را با ژلاتین تركیب می‌کنند و آن را داخل یخچال قرار داده، پس از بستن آن را به صورت قالبی سرو می‌کنند.دقیقا مشخص نیست كه مبدا این دسر از كجا سرچشمه گرفته اما به نقلی، در گذشته، كوهستان‌های شمال ایتالیا به خاطر داشتن خامه مشهور بوده‌اند و معمولا دام‌داران خامه تازه را به صورت ساده و یا شیرین‌شده به همراه میوه و یا فندق مصرف می‌کردند. بعد از سال‌ها، این دسر به شكل امروزی درآمده و به شهرت جهانی رسیده است.
دسر پاناكوتا تنوع بسیار زیادی دارد و بر عكس اسمش، خیلی سریع و راحت آماده می‌شود. دسر پاناکوتا جزو دسرهای سنگین به شمار می‌رود.

دسر پاناکوتا وانیلی
مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا وانیلی :

خامه صبحانه 200 گرم
شیر نصف پیمانه
پودر ژلاتین 1 ق غذاخوری
شکر 1/4 پیمانه
وانیل 1 ق چای‌خوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی :

برای تهیه دسر پاناکوتا وانیلی ساده ابتدا باید پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید اما هم نزنید و اجازه دهید خود پودر ژلاتین حل بشود.
خامه را داخل یک ظرف مناسب مثل پیرکس که هم تحمل سرما داشته باشد و هم گرما بریزید.
داخل ظرف دیگری، مقداری آب جوش بریزید و از همان اول در انتخاب ظرف پیرکس، ظرف حاوی آب‌جوش و ارتفاع آب‌جوش دقت داشته باشید زیرا خامه موجود در ظرف رویی به‌هیچ‌وجه نباید با آب‌جوش تماس داشته باشد.

دسر پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه ایتالیایی دسر پاناکوتا ، دسر پاناکوتا ، پاناکوتا ، پاناکوتا وانیلی ، پاناکوتا زعفرانی ، دسر پاناکوتا شکلاتی ، انواع پاناکوتا ، آموزش تهیه انواع دسر ، آموزش آشپزی ، دستور یخت انواع دسر ،  آموزش پخت دسر پاناکوتا ، تهیه دسر Panna cotta ، دسر پاناكوتا وانیلی Panna cotta شیک و مجلسی

ظرف حاوی خامه را روی ظرف آب‌جوش قرار دهید و خامه را هم بزنید تا یک‌دست شود.
شکر را با خامه ترکیب کرده و مرتب هم بزنید و دقت کنید که خامه به هیچ وجه به جوش نیاید. پس قبل از به‌جوش‌آمدن خامه، آن را از روی حرارت بردارید.
حالا خامه پخته‌شده را با پودر ژلاتین پف‌کرده مخلوط کنید.
به مخلوط بالا وانیل را نیز اضافه کنید و همه مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید. بهتر است برای این‌کار، از صافی استفاده کنید تا تکه ژلاتین حل‌نشده وارد قالب نشود.
قالب را حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
برای سرو دسر پاناکوتا، لبه‌های دسر را با نوک انگشت از قالب جدا کرده و حدود 3 تا 5 ثانیه قالب را داخل آب جوش قرار دهید و بعد داخل بشقاب برگردانید.
دسر پاناکوتا وانیلی را با تکه‌های میوه و سس میوه سرو کنید.

درباره ی دمرل شاپ

همچنین ببینید

علاقه مند کردن دختران به حجاب از کودکی Want the girls to wear the hijab from childhood

چگونه دخترم را به حجاب علاقه‌مند کنم؟ سلیقه خود را به هیچ عنوان به دخترتان …